Alles over: Skechers garantie

Wettelijk is er geen schoen garantie vast gesteld.
Skechers Garantie

Het razend populaire merk Skechers is de laatste jaren enorm gegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van sneakers. In Amerika is Skechers zelfs zo doorgebroken dat het zelfs Nike voorbij is gevlogen. Wanneer je een paar sneakers van het merk Skechers koopt, wil je natuurlijk wel weten wat voor garantie er op de schoenen zit. In dit artikel vertel ik je hier alles over.

Wat mag ik verwachten van Skechers schoenen?

Het merk Skechers kiest er bewust voor om in het lage tot midden/hoog prijssegment te blijven. De schoenen zijn dan ook scherp geprijsd voor het loopgenot dat je ervaart. De mensen die Skechers eenmaal proberen, zijn over het algemeen dol enthousiast over het merk. Maar wat mag je verwachten van schoenen die gemiddeld €70,- euro kosten?

Uit ervaring is gebleken dat de meeste mensen één tot twee seizoenen met Skechers schoenen doen. Een half jaar tot jaar. Je mag dus verwachten dat je Skechers schoenen een klein jaartje mee gaan, natuurlijk alleen wanneer je de schoenen gebruikt voor het doeleinde waarvoor ze bedoeld zijn.

Skechers garantie bij een schoenenwinkel

Skechers zijn te koop bij verschillende schoenenwinkels en bij Skechers zelf online of in één van de Skechers winkels. Omdat er geen wettelijke schoenen garantie is vast gesteld, bepaald de schoenenwinkel waar jij je Skechers gekocht hebt of het onder garantie valt ja of nee. Vaak is er wel een overleg met de schoenenwinkel en Skechers om de klacht reëel te beoordelen.

Skechers garantie bij Skechers zelf

Wanneer je Skechers schoenen koopt bij één van de Skechers winkels of online bij Skechers, krijg je niet een andere garantie dan bij een random schoenenwinkel. Skechers geeft alleen een standaard Skechers garantie op de waterdichtheid van bepaalde schoenen. Hier zit één jaar garantie op. De andere Skechers klachten worden per stuk bekeken om te kijken of het een garantie verhaal is.

Skechers wilt tevreden zijn en wilt dit ook voor zijn klanten

Skechers schoenen die een paar dagen, weken of een aantal maanden oud zijn en er nog goed uit zien, worden meestal vergoed als de klacht terecht zijn. Hiervoor wordt een nieuw paar opgestuurd als dit mogelijk is.

Veel voorkomende klachten bij bij Skechers schoenen

Skechers staan bekend om de kinderschoenen met lichtjes en op dit moment de Skechers UNO. Het UNO model is de meest populaire schoen uit de collectie van dit moment. De schoen met het Air unit er in verwerkt doet veel denken aan de Nike Air max, maar dan de helft zo duur. In elk model dat Skechers uitbrengt, zit een memory foam voetbed. Daarnaast is de binnenkant van de Skechers schoenen van stof of kunststof gemaakt.

De meest voorkomende klachten bij Skechers schoenen zijn:

Sneaker reparatie

Sneakers of schoenen kapot? Geen probleem! Ook al valt dit niet altijd onder schoenen garantie, je kan meer laten maken dan je denkt. Zo kan je op een relatief goedkope manier, net wat langer met je sneakers doen. Sneaker reparatie wordt dan ook veel gedaan. In een eerder geschreven blog: ‘Nike Air max reparatie‘ vertel ik je hier alles over!

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts