Wat is een stretchwalker? (Xsensible)

In dit artikel vertel ik precies wat een Stretchwalker is en wat de grote voordelen hiervan zijn.
Wat is een stretchwalker - Xsensible

Leuke schoenen die ook nog eens heerlijk zitten. Dat zijn de Xsensible stretchwalker schoenen. Maar wat is er nou zo speciaal aan? In dit artikel vertel ik je wat een stretchwalker is en wat de grote voordelen van de Xsensible stretchwalker schoenen is.

Het schoenenmerk Xsensible

Al heel wat jaren is het merk Xsensible succesvol met de schoenen voor ouderen. Sinds het jaar 2015/2016 heeft het merk schoenenmerk Xsensible toch gekozen om een andere weg in te slaan. Het wilde hipper zijn maar wel met de kwaliteit en comfort dat het merk gewend is. De Xsensible stretchwalker schoenen waren een feit! Dit was direct een groot succes en inmiddels zijn er al meer dan 1 miljoen paar schoenen van verkocht.

Wat is een stretchwalker?

In één woord: uniek! Het schoenenmerk Xsensible heeft een uniek concept ontwikkelt dat gebaseerd is op het Japanse Ippon Ba-Geta sandaal. Xsensible stretchwalker schoenen zijn voorzien van een blokje in het midden van de loopzool en een afwikkelplaat bij de voorvoet. Daarnaast heeft de stretchwalker gepatenteerd stretchleer dat mee rekt waar nodig is.

Bekijk hier de gehele Xsensible stretchwalker collectie

Voordelen van stretchwalker schoenen

Nu je weet wat een stretchwalker schoen is is het ook belangrijk wat nou de voordelen zijn. Hier alle voordelen van de Xsensible stretchwalker schoenen op een rij:

  • Extra stabiliteit
  • Verschillende wijdte maten
  • Stretchleer
  • Geschikt voor steunzolen
  • Afwikkelplaat
  • Mode & pasvorm in één schoen
  • Extra demping

Extra stabiliteit zorgt ervoor dat je stevig op de schoenen staat. Je krijgt hierdoor extra steun waardoor de kans op zwikken kleiner wordt.

Verschillende wijdte maten zorgt er voor dat je met een smalle voet of juist een bredere voet toch de juiste schoen kunt aanmaten. Zo kan je voor ieder voettype een leuke stretchwalker schoen vinden.

Stretchleer is een leersoort dat mee rekt waar nodig is. Dit is ideaal voor mensen met knobbels op de tenen of voor mensen met wat bredere voeten.

Geschikt voor steunzolen: Heel praktisch voor mensen met een eigen steunzool. Elke stretchwalker schoen is voorzien van een losse inlegzool, waardoor je gemakkelijk een eigen steunzool er in kwijt kunt.

Afwikkelplaat is ideaal voor mensen met een gevoelige voorvoet, bij mensen die zelf niet goed meer kunnen afwikkelen of bij mensen die gewoon veel lopen. Het verlicht namelijk de belasting op de voorvoet.

Mode & pasvorm. Het is natuurlijk super fijn dat je een leuke schoen hebt die ook nog eens heel goed zit.

Extra demping: Elke Xsensible stretchwalker schoen is voorzien van demping. Door de rollende beweging die je maakt en de demping die in de schoenen zit, loop je als het waren op wolkjes!

Andere bekeken ook:

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts