Slippers voor ouderen

Slippers voor ouderen

Slippers zijn makkelijk en comfortabel om te dragen. Een nadeel van slippers is dat het minder stevigheid biedt ten opzichte van een paar goede schoenen. Het kan daarom lastig zijn om een paar geschikte slippers voor ouderen te vinden. Want juist voor ouderen is het belangrijk dat de slippers niet zomaar uit kunnen glippen.

In dit artikel vertel ik je alles over slippers voor ouderen, waar ze te koop zijn en waar je op kunt letten bij het aanschaffen van goede slippers.

Wat wordt bedoeld met slippers voor ouderen

Laten we starten met de vraag, wat wordt er bedoeld met slippers voor ouderen. Het kan namelijk gaan om verschillende soorten slippers. Dit zijn de slippers die bedoeld worden:

  • Slippers met een teenstukje tussen de tenen
  • Slippers met open teen en banden op de wreef
  • Slippers met een dichte neus

Over het algemeen vinden ouderen het niet fijn om een teenstukje tussen de tenen te hebben. Ik ga daarom verder in dit artikel met de andere twee soorten slippers die het beste geschikt zijn voor ouderen.

Daarnaast is het goed om te weten dat dit soort slippers, slippers met voetbed zijn en de juiste ondersteuningen bieden die nodig zijn.

3x Slippers met open teen en banden op de wreef

De meest voorkomende slippers voor ouderen zijn slippers met een open teen en banden over de wreef. Meestal zijn dit is dit een klittenband bevestiging zodat het eenvoudig te verstellen is. Bekijk hieronder de 3 meest populaire modellen voor ouderen.

Finn Comfort slippers

Ideale slippers met een kurken voetbed. Gemakkelijk te verstellen. Geschikt voor steunzolen. Dames en heren modellen.

Durea slippers

Stevige slippers in verschillende breedte maten voor dames. Geschikt voor steunzolen.

Hartjes slippers

Heerlijke zachte en soepele slippers voor dames. Eenvoudig te verstellen en geschikt voor steunzolen.

3x Slippers met dichte neus

Slippers met een dichte neus, ook wel muilen genoemd. Helaas is hier altijd een stukje minder keuze in dan bij slippers met open tenen. Bekijk hieronder het overzicht van de meest populaire modellen:

Clarks slippers

Zachte en comfortabele slippers. De slippers zijn geheel van leer gemaakt.

Birkenstock slippers

Comfortabele slippers met een kurken voetbed. De Birkenstock slippers zijn voor dames en heren verkrijgbaar.

Helix muilen

Stevige buiten muilen voor heren. Een eenvoudige instapper dat niet verstelbaar is.

Verkooppunten: slippers voor ouderen

Niet iedere schoenenwinkel verkoopt slippers die geschikt zijn voor ouderen. Slippers voor ouderen zijn in grote lijnen op drie verschillende manieren te koop:

In de winkelstraat

Als schoenverkoper raad ik je sterk aan om schoenen en in dit geval slippers in de winkels te passen, voelen en te kopen. In een goede schoenenwinkel krijg je ten slotte het beste advies en wordt er echt gekeken naar de voeten en de juiste slipper die hier bij past. Je kunt ze testen en zien of de slippers niet uitvallen en goed blijven zitten.

Schoenenwebshops

Online is steeds meer van nu. Daarom is het ook niet gek dat je voor gemak gaat en liever online slippers voor ouderen wilt kopen. Vindt je het lastig om een geschikt schoenenwebshop te vinden? Bekijk dan eens één van deze schoenenwebshops waar je genoeg slippers voor ouderen kunt vinden:

  1. Van Keeken schoenen (Bodegraven)
  2. Verest schoenen (Heeze)
  3. Waardijk schoenen (Alkmaar – Heemstede)

Grote platformen

Er zijn grote retailers als Bol.com waar wederverkopers en schoenenwinkels slippers voor ouderen op aanbieden. Dit kan slim zijn als je ergens geen account voor wilt aanmaken en toch een ruim aanbod wilt hebben. Hou er wel rekening mee dat je bij dit soort grote platformen vaak minder service krijgt dan bij een lokale winkelier.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Gijs schoenen

Gijs schoenen

Wil jij een paar goede heren schoenen kopen? Dan is wellicht het merk Gijs schoenen wel iets voor jou. Lees hier alles over het merk Gijs.
Lees meer