Xsensible waterdicht?

Het waterdicht maken van je schoenen is belangrijk tegen de regen maar ook tegen vuil.
Xsensible waterdicht

Het schoenenmerk Xsensible is sinds het jaar 2015/2016 niet meer weg te denken. Het comfort- schoenenmerk heeft een omslag gemaakt en heeft zich onderscheiden met het unieke balans technologie in de schoenen. Inmiddels zijn er een tal aan schoenen te verkrijgen. Van laarzen tot aan wandelschoenen. In dit artikel vertel ik je meer of Xsensible waterdicht zijn en hoe je de Xsensible schoenen waterdicht kunt maken.

Zijn de schoenen van Xsensible waterdicht?

Nee. Over het algemeen werkt Xsensible met verschillende hoogstaande materialen. Het beste leer en zelfs stretchleer. Dit soort materialen zijn goed water afstotend, maar niet 100% waterdicht. Om de Xsensible schoenen waterdicht te maken is regelmatig onderhoud nodig. Wél heeft Xsensible waterdichte schoenen. Dit zijn de wandelschoenen van Xsensible. Hier vertel ik je straks meer over.

Wandelschoenen van Xsensible waterdicht

De wandelschoenen van het schoenenmerk Xsensible zijn de enige schoenen uit de collectie van Xsensible die 100% waterdicht zijn. Dit heeft maken met het Dry-X systeem dat in de wandelschoenen gewoven zit.

Dames Xsensible wandelschoenen

De dames wandelschoen collectie bestaat uit verschillende lage en hoge wandelschoenen.

Heren Xsensible wandelschoenen

Heren Xsensible wandelschoenen zijn verkrijgbaar in hoge en lage varianten. Sportief met een witte loopzool of met een gedekte donkere loopzool.

Outdoor Xsensible laarzen

Sinds kort zijn er ook outdoor wandellaarzen verkrijgbaar bij Xsensible. De laarzen zijn niet in twee verschillende hoogtes verkrijgbaar.

Hoe kan ik mijn Xsensible waterdicht maken?

Of het nou gaat om Xsensible schoenen of om andere schoenen, elke schoen vraagt om verzorging. Het waterdicht maken van Xsensible schoenen is heel eenvoudig! Dit kan je gemakkelijk doen met de Bama protector. Dit is een spray die een beschermlaag geeft op je Xsensible schoenen. Deze spray is voor alle materialen geschikt. Dus ook geschikt voor TEX materialen zoals Gore-Tex of Dry-X.

Roy: ‘Spray je schoenen, maar ook je wandelschoenen die al waterdicht zijn elke 3 á 4 weken hiermee in. Dit is een spray om je schoenen waterdicht te maken, maar ook om een beschermlaag tegen vuil’.

Andere bekeken ook:

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts