Wat zijn goede kinderschoenen?

Bij Allesoverschoenen.nl lees je letterlijk alles over schoenen. Hier vind je alles over goede kinderschoenen en waar je op moet letten!
Goede kinderschoenen bij Allesoverschoenen.nl

Schoenen zijn altijd belangrijk.. zeker voor je kindje! De voeten zijn volop in ontwikkeling en daarom is het des te belangrijker om een paar goede schoenen aan de voeten te hebben. In deze schoenenblog lees je alles over: ‘Wat zijn goede kinderschoenen’.

Goede kinderschoen merken

Je kijkt online of in de schoenwinkels en je wordt overspoelt door de keuze aan kinderschoenen, heel wat kinderschoenmerken brengen namelijk een grote collectie aan kinderschoenen. Helaas zijn ze niet altijd even goed. Wat wij dan ook adviseren is om twee paar kinderschoenen per seizoen te kopen. Een paar leuke kinderschoenen, bijvoorbeeld kinderschoenen met lichtjes en een paar stevige leren kinderschoenen.

Hier volgen een aantal betere kinderschoenmerken:

 • Bunnies kinderschoenen
 • Red Rag kinderschoenen
 • Develab kinderschoenen
 • Munich kinderschoenen
 • Twins & Trackstyle kinderschoenen

Dit zijn de betere kinderschoenmerken. Ieder merk heeft uiteraard zijn eigen specialiteit. Het merk Twins & Trackstyle ligten wij extra voor je uit.

Twins & Trackstyle kinderschoenen

Het merk Twins (de meiden schoenen) & Trackstyle (de jongens schoenen) maakt alle schoenen van de mooiste leersoorten. Naast de mooie materialen die ervoor zorgen dat de schoenen de juiste  stevigheid bieden, werkt het merk met diverse wijdte maten. Zo kun je voor een smalle voet, maar ook voor een wat vollere voet, de juiste schoen aanmeten. De wijdte maten voor jou op een rij:

 • Wijdte maat 2.5 is de meest smalle wijdte maat
 • Wijdte maat 3.5 is de gemiddelde wijdte maat. Komt tevens het meeste voor.
 • Wijdte maat 5.5 is de meest brede wijdte maat.

Let hier op bij het kopen van goede kinderschoenen

Wanneer je op pad gaat voor een paar goede kinderschoenen is het belangrijk dat je je goed laat adviseren. Zo moet er op de juiste lengte maat, maar ook op de juiste  breedte maat gelet worden. Wij adviseren om één tot anderhalve centimeter bij de tenen aan extra ruimte over te laten. Dit zorgt ervoor dat de voeten nog kunnen groeien en dat de tenen tijdens het rennen en spelen niet tegen de voorkant aan komen.  Ook is het belangrijk dat de schoenen goed aansluiten. Goede kinderschoenen hebben de volgende eigenschappen:

Bunnies goede kinderschoenen

 • Verstevigde hielkap
 • Gemaakt van leer
 • Ondersteunend voetbed
 • Liefst een vetersluiting en anders klittenband sluiting

Helaas komt dit vaak niet overeen met de leuke sneakers van de grote sportmerken zoals Nike en Adidas. Wij adviseren dan ook om dit soort sneakers af en toe te dragen, maar niet te gebruiken als dagelijkse schoen.

Goede baby schoenen

Goede schoenen beginnen al bij de eerste stapjes. Vol trots kijk je naar de eerste stapjes van jouw kindje. Ze zijn volop de voeten aan het ontwikkelen om zelfstandig te kunnen gaan lopen. Het is dan ook erg belangrijk om dit te doen op goede kinderschoenen. In de schoenenblog: ‘Top10 leukste eerste loopschoentjes‘ lees je alles over de leukste eerste loopschoentjes, maar die ook goed voor de voeten zijn.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts