Wat te doen als je Nike Air max lek zijn? Je leest het hier!

Een Air- unit loop heerlijk, maar helaas kan dit ook lek gaan. Dit is wat je kunt doen als je Nike Air max lek is.
Nike Air max lek - oplossing en advies

Nike is misschien wel het populairste sportmerk van dit moment. Met name de Nike Air schoenen zijn niet aan te slepen. Er is zelfs een schaarste bij diverse modellen waardoor de de schoenen meer waard kunnen worden. Omdat er zoveel van dit soort schoenen worden verkocht, komt het helaas ook wel eens voor dat het Air gedeelte in de zool kapot gaat. In dit artikel vertel ik je precies wat je kunt doen als je Nike Air max lek zijn.

Welke Nike modellen kunnen lek gaan?

Op de modellen waar Air op staat, kan er ten alle tijden een lek ontstaan in het Air unit. Dit is niet allen bij de modellen waar je het doorzichtige air gedeelte ziet zitten, maar ook bij de ‘gewone’ Nike modellen waar air op staat. De lek kan ook ontstaan onder het air gedeelte.

Nike Air max 720 lek

Lekke Nike Air schoenen zie je met name bij de modellen met een groot Air gedeelte in de zool. Model Nike Air max 720 is een schoen waarbij dit sneller kan voorkomen. Je zal maar net in iets scherps staan, waardoor je nieuwe Nike Air max 720 lek zijn. Als dit vlak na je aankoop is, valt dit meestal wel onder garantie. Bekijk ook eens wat voor Nike Air max reparatie mogelijk is. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Nike Air max 270 lek

Net als bij het model: Nike Air max 720, is ook het model: Nike Air max 270 een schoen die net wat eerder lek kan gaan dan bij de ‘standaard’ Nike Air max schoenen. Dit komt omdat de Air unit net wat groter is en doorloopt. Rondom bij de hak zit het Air unit, waardoor dit net wat kwetsbaars is dan bijvoorbeeld de Nike Air max 1.

Wanneer je Nike Air max 270 lek zijn, adviseer ik om terug te gaan naar de winkel waar je ze gekocht hebt. Het lek gaan van je Air zool is in de meeste gevallen een productie fout. Natuurlijk kan het ook zijn dat je op een spijker of iets anders scherps stapt. In dat geval zal de winkel het niet vergoeden.

Bekijk hier de nieuwste Nike Air Max collectie!

Nike Air lek

Gelukkig komt het niet heel vaak voor dat je Nike Air lek gaan. Mocht dit toch gebeurd zijn, wees niet bang, dit wordt in de meeste gevallen goed opgelost door de schoenenwinkel waar je je Nike Air max gekocht hebt.

Ook kan je met Nike zelf contact op nemen om dit op te lossen.

Mijn Nike Air max zijn lek, kan ik hier op blijven lopen?

Ja dit kan, maar een stukje comfort is natuurlijk wel weg. Normaal gesproken zorgt het Air unit voor demping. Door de schoenen met lucht erin, loop je een stuk comfortabeler en stabieler dan dat je schoenen lek zijn.

Wil je er toch op blijven lopen? Zorg dan wel dat je ‘gelijk’ loopt. Prik het Air unit dat nog niet lek is door, waardoor je weer recht loopt.

Kan je lekke Nike Air max repareren?

Nee. Het repareren van je lekke Nike Air max schoenen is vrijwel onmogelijk. Dit komt omdat je eerst moet ontdekken waar het lek zit en dat proberen dit te herstellen met lucht. De enige echte oplossing is een soleswape, maar dat moeten je schoenen wel waard zijn.

Wat is Sole Swap?

Sole-Swap is in de sneaker wereld erg bekend. Dit is verzolen van je sneakers. In dit geval vernieuwd je je hele zool. Hierdoor kan je ook je lekke Nike Air schoenen repareren. Dit is wel prijzig, waardoor je goed moet kijken of dit het waard is voor je.

Nike Air max 2017 repareren?

Zoals ik eerder aangaf is het heel lastig om je Nike Air schoenen die lek zijn te repareren. In dit filmpje probeert iemand zijn Nike Air max 2017 te repareren. Je ziet precies hoe je dit zelf kunt proberen.

Veel gestelde vragen over lekke Nike Air Max

Mijn Nike Air max zijn lek, is dit garantie?

Meestal valt een lekke Air Max wel onder garantie. Dit is afhankelijk van de lek. Door de schoenenwinkel of leverancier wordt beoordeeld of het onder de garantie valt.

Kunnen Nike Air lek gaan?

Ja. Helaas komt dit zo nu en dan voor. Meestal is dit een productie fout.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Gijs schoenen

Gijs schoenen

Wil jij een paar goede heren schoenen kopen? Dan is wellicht het merk Gijs schoenen wel iets voor jou. Lees hier alles over het merk Gijs.
Lees meer