Xsensible stretchwalker schoenen !

Ervaar het unieke loopgenot van de Xsensible stretchwalker schoenen! Lees hier alles over de ontwikkeling van de Xsensible schoenen.
Xsensible stretchwalker winter 2021 nieuwe collectie

Al heel wat jaren is het merk Xsensbile schoenen actief op het gebied van comfort schoenen. Het merk Xsensible stond altijd bekend om de degelijke, maar oersterke schoenen met de mooisteXsensible stretchwalker gouden schoen materialen. Over het algemeen werden de Xsensible schoenen gedragen door het wat oudere publiek. Inmiddels is hier niks meer van terug te zien. Sinds het jaar 2016 heeft het familie bedrijf een andere weg ingeslagen, met groot succes! Het concept de ‘Xsensible stretchwalker schoenen’ is een unieke beleving dat voor een waar genot zorgt tijdens het lopen. Met het unieke balans punt in de zool, de juiste afwikkeling en de heerlijke demping loop je bijna op wolkjes. En dat is nog niet alles… Al twee jaar op rij heeft Xsensible ook al de gouden schoen gewonnen!

Wat houdt de Xsensible stretchwalker in?

Inmiddels zijn er al meer dan 1.000.000 paar schoenen verkocht van de Xsensible stretchwalker schoenen. Dat kun je best uniek noemen. Maar uiteraard gebeurd dit niet zomaar. Hier vertellen wij alles over de Xsensible schoenen en wat het juist zo uniek maakt.

De Xsensible stretchwalker schoenen zijn gekenmerkt door het blokje onder de schoenen. Dit zorgt voor een uniek balans punt van de schoenen. Ook zorgt dit voor een gelijke drukverdeling en een uniek loopcomfort. Bekijk hier het blokje dat geïnspireerd is vanuit de Japanse slipper.

Xsensible stretchwalker schoenen balans punt

Kenmerken van de Xsensible stretchwalker schoenen
Het dragen van de Xsensible stretchwalker schoenen zorgt voor een blij gevoel tijdens het lopen. De schoenen zorgen voor een betere lichaamshouding tijdens het lopen, geen pijnlijke of vermoeiden voeten meer en een genot aan demping verdeelt over de gehele zool. Wij zetten een aantal kenmerken van de Xsensible stretchwalker schoenen voor jou op een rij:

  • Uniek balans punt
  • Dempende zool
  • Stretchleer
  • Ademend
  • Uitneembaar voetbed
  • Optimale pasvorm
  • Lichtgewicht

Xsensible stretchwalker schoenen en stretchleer
De schoenen van het merk Xsensible geven de juiste stevigheid en comfort wat iedere voet nodig heeft. Op het voorblad van de schoenen gaat dit vaak in combinatie met stretchleer. Dit is een stuk leer wat mee rekt waar dat nodig is. Juist voor die gene met hamertenen of een halux valgus is dit de uitvinding. Zo kun je toch de juiste stevigheid krijgen, maar plaatselijk extra ruimte nemen waar dat nodig is. Stretchleer is gemaakt van zes lagen. De buitenste laag is echt leer, wat extra rekbaar gemaakt is. Zo voelt het stretchleer aan als een tweede huid.

Hielspoor of voorvoet klachten
Voetklachten komen helaas geregeld voor. Door de verhoogde hak, met de juiste demping is dit een schoen die ideaal voor mensen met hielspoor is. Naast de verhoogde hak, zit er aan de voorzijde van de schoen een afwikkel plaat. Dit is een verstevigde plaat in de voorvoet, dat de afwikkeling van de voet overneemt. Zo ontlast je de gehele voorvoet. Voor die gene met een verstijfde grote teen of personen bij wie de voorvoet snel vermoeid raakt is dit wellicht de juiste schoen!

Ben je ook zo benieuwd geraakt naar de nieuwste modellen van de Xsensible stretchwalker schoenen? Hier alvast een aantal voor jou op een rij!
Xsensible golden gate lady zwart  Xsensible XSW3 navy lady  Xsensible Lima white silver

 

Waterdichte Xsensible schoenen

Alle dagelijkse schoenen die Xsensible produceert zijn van verschillende soorten leer gemaakt. Dit is goed water afstotend, maar niet 100% waterdicht. Omdat Xsensible schoenen zich door heeft ontwikkeld met wandelschoenen is daar verandering in gekomen. Wil jij dus een paar waterdichte Xsensible schoenen kopen? Kijk dan eens bij de Xsensible wandelschoenen.

Bron: Xsensible schoenen

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts