Hartjes schoenen waar te koop?

Wil jij alles weten over het schoenenmerk Hartjes en waar Hartjes schoenen te koop zijn? Lees dan bij Allesoverschoenen.nl de blog!
Hartjes schoenen bij allesoverschoenen.nl

Het schoenenmerk Hartjes is opgericht in 1953 door Heinrich Hartjes. Het Oostenrijkse merk staat bekend om zijn groene maakwijze. Dit houdt in dat vrijwel de gehele collectie van het merk Hartjes milieuvriendelijke geproduceerd wordt. Dhr. Heinrich Hartjes had speciale wensen als het gaat om het ontwerpen van schoenen. Hij had twee eisen die als eerste naar voren moesten komen. Dit zorgde direct voor een groot succes. Zijn eisen waren:

  • Comfort schoenen
  • Milieuvriendelijke schoenen

Bij ieder ontwerp van de schoenen stonden deze twee punten boven aan zijn lijstje. Door zijn streven naar comfort schoenen op een milieuvriendelijke manier, zorgde Dhr. Heinrich Hartjes voor een eigen manier van schoenen ontwerpen.

Hartjes is dan ook een waar genot aan de voeten. De schoenen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leder dat ervoor zorgt dat de schoenen goed geschikt zijn voor die gene met een allergie.

Hartjes comfortschoenen

Hartjes schoenen

Het schoenenmerk Hartjes is gemaakt met de insteek, comfort schoenen. Dit houdt in dat iedere schoen gemaakt moet zijn van zachte en mooie materialen. De schoenen van het merk Hartjes wikkelen soepel en licht af waardoor je een fijne afwikkeling ervaart. Daarnaast biedt het wel de juiste ondersteuning dat nodig is voor een goede schoen. Hartjes schoenen fabriek staat in Oostenrijk. De Hartjes schoenen fabriek gebruikt leer dat uit Europa komt. Dit zorgt voor een beter leersoort dat de voeten goed beschermt.

Uitneembare zolen in Hartjes schoenen

Iedere schoen dat dit merk produceert is gemaakt met een losse inlegzool. De zolen die zei gebruiken zijn op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en is gemaakt van natuurlijke materialen. Het merk blijft streven naar optimalisatie voor schoenen. De Hartjes schoenen zijn gemaakt met uitneembare zolen zodat je iedere zool die je wenst erin kwijt kunt.

Bekijk hier de nieuwe Hartjes schoenen collectie!

Hartjes schoenen collectie 2022/2023

Het merk Hartjes schoenen staat voor comfort en pasvorm, maar uiteraard wel van deze tijd! De ontwikkeling van het merk is dan ook goed mee gegaan met de tijd. Het merk heeft mode en comfort samen gebracht! De uitgebreide collectie van Hartjes schoenen bestaat uit de volgende soorten schoenen:

  • Hartjes comfortschoenen
  • Hartjes laarzen
  • Hartjes enkellaarzen
  • Hartjes veterschoenen
  • Hartjes sneakers

Door de uitgebreide collectie is er voor iedereen wel een juiste schoen te vinden. In de Hartjes wintercollectie 2022/2023 vind je met name veel laarsjes en veterschoenen. Ook hier vind je de ‘bikerboot’ die je tegenwoordig veel zit in terug. De kleuren zijn met name zwart en verschillende bruin tinten.

Hartjes schoenen waar te koop?

Het merk Hartjes is selectief in de keuze van verkoop kanalen. Dit zorgt ervoor dat het merk niet op iedere hoek van de straat te koop is. Zo behoud het zijn geloofwaardigheid aan kwalitatief goed passende schoenen. Je vindt het merk hartjes dan ook alleen in de betere schoenenwinkels. Denk hierbij aan gezondlopen winkels of comfort schoenwinkels.

Hartjes schoenen waar te koop?
Één van de nieuwe verkoop punten van het merk Hartjes is Van keeken schoenen in Bodegraven. Van Keeken schoenen is een comfort/mode schoenenwinkel dat zich richt op alleen de beste schoenmerken. Daarnaast heeft het ook een ruim aanbod aan wandelschoenmerken.

Wil jij meer weten over goede schoenen of waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede schoenen? Lees dan ook eens onze andere blogs:

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Dames schoenen kopen bij Allesoverschoenen.nl

Dames schoenen kopen?

Wil jij een paar dames schoenen kopen? Lees in deze schoenenblog alles over het kopen van dames schoenen bij Allesoverschoenen.nl!
Lees meer