Hoe vaak nieuwe werkschoenen?

Diverse factoren bepalen hoe vaak jij nieuwe werkschoenen nodig hebt. Lees hier alles over werkschoenen bij Allesoverschoenen.nl
Hoe vaak nieuwe werkschoenen bij Allesoverschoenen.nl

De meeste mensen dragen iedere dag dezelfde werkschoenen. En niet een paar uurtjes, vaak lange dagen met intensief werk. Daarom is het des te belangrijker om te weten hoe vaak je nieuwe werkschoenen nodig hebt. In deze schoenenblog lees je alles over de duur van jouw werkschoenen.

Hoe vaak heb ik nieuwe werkschoenen nodig?

Vrijwel iedereen die op werkschoenen loopt, loopt hier iedere dag op. Hoe vaak heb ik nieuwe werkschoenen nodigSoms 40, 50 of wel 60 uur in de week. Dit houdt in dat de schoenen behoorlijk wat te verduren krijgen. Je moet het zo zien: wij hebben rust nodig, dat heeft een werkschoen ook. Het klinkt misschien gek, maar zo is het wel. Iedere voet transpireert en dat gaat in je werkschoenen zitten. Wanneer je elke dag dezelfde werkschoenen draagt, krijgen ze niet genoeg tijd om tot rust te komen en te drogen. Dit zorgt direct voor een kortere levensduur van de schoenen.

Hoe vaak nieuwe werkschoenen?
Het heeft met verschillende factoren te maken, hoe vaak jij nieuwe werkschoenen nodig hebt. De factoren zet ik voor je op een rij:

  • Draag je iedere dag hetzelfde paar schoenen of wissel je af?
  • Hoeveel uur per week gebruik je de schoenen?
  • Heb je intensief werk?
  • Op wat voor ondergrond werk je?

Dit zijn allemaal factoren welke bepalen hoe vaak jij nieuwe werkschoenen nodig hebt.

De meest voorkomende situatie zal ik voor je schetsen. De meeste mensen die op werkschoenen lopen, dragen iedere dag hetzelfde paar werkschoenen en hebben intensief werk. Daarnaast werken zei gemiddeld 40 tot 60 uur per week en staan vaak op een harde ondergrond. In dit geval adviseer ik om één keer per jaar nieuwe werkschoenen aan te schaffen.

Wat kan ik doen om langer met mijn werkschoenen te doen?

Draag om de dag een ander paar werkschoenen! Hoe vaak nieuwe werkschoenen 1Dit is de meest effectieve manier om langer met je werkschoenen te doen. Andere manieren om langer met je werkschoenen te doen zijn:

  • Haal de inlegzool na het werken uit de schoenen, zodat ze beter kunnen drogen.
  • Wanneer de hak begint te slijten, ga dan naar de schoenmaker om dit te vernieuwen.
  • Borstel de schoenen af en toe schoon en smeer ze in met een wax crème of vet. (afhankelijk van het materiaal)

Goede werkschoenen

Met een goede werkschoen, hoef je minder vaak nieuwe werkschoenen aan te schaffen. Hoe vaak nieuwe werkschoenenWanneer je een paar goedkopere werkschoenen koopt, dan weet je eigenlijk al meteen dat je minder lang met de schoenen doet dan gemiddeld. Dit heeft te maken met de goedkopere materialen die gebruikt worden in het bovenwerk van de werkschoenen maar ook in het onderwerk. Goede werkschoenen zijn afgewerkt met een slijtvaste en stevige loopzool. Dit zorgt er direct voor, dat de schoenen minder hard slijten.

Tegenwoordig zie je ook steeds meer werkschoenen met rits. Er is natuurlijk niets vervelender dan dat je op de werkplaats staat met een paar handschoenen aan en je op dat moment je veters moet strikken. Werkschoenen met rits zijn steeds populairder aan het worden omdat dit voor een groot gemak zorgt tijdens het werken.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Wat is dry-x

Alles over: dry-x

De razend populaire Xsensible stretchwalker schoenen zijn er ook in een wandelschoen uitvoering met dry-x. Maar wat is dry-x nu eigenlijk?
Lees meer