Wat is Xsensible?

Xsensible is een snel groeiend merk dat zich richt op comfort en mode. Je leest hier wat Xsensible is en waarom dit goede schoenen zijn.
Wat is Xsensible

Steeds meer mensen stellen vragen over Xsensible. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het grote succes dat het schoenenmerk heeft. Voorheen stond Xsensible bekend als het merk dat voornamelijk schoenen voor oudere mensen maakte. Hier is niets meer van over! Het merk heeft een uniek concept dat geen ander schoenenmerk op de markt heeft. Mode en comfort gaan samen met een uniek balans technologie. In dit artikel vertel ik je alles over de technologie en de werking van de Xsensible schoenen zodat jij niet meer de vraag hoeft te stellen: ‘Wat is Xsensible?’

Wat maakt de Xsensible schoenen zo fijn?

Het Nederlandse schoenenmerk heeft samen met Japanse ontwikkelaars een uniek balans technologie ontworpen en verwerkt in de Xsensible schoenen. De collectie waar dit systeem in verwerkt zit noemt men de ‘Stretchwalker’.

In alle Xsensible stretchwalker schoenen zit een afwikkelplaat verwerkt waardoor je automatisch gedwongen wordt om goed door te wikkelen tijdens het lopen. Dit zorgt direct voor verlichting aan de voorvoet. Ook zit er een blokje in de loopzool verwerkt, waardoor je meer stabiliteit en stevigheid ervaart. Daarnaast is de loopzool voorzien van flink wat demping en een lichte hak- verhoging om ook de hak van de voeten te ontlasten.

Xsensible Golden Gate ‘Next Generation

Wat is Xsensible stretchleer

Het schoenenmerk Xsensible is het enige merk dat patent heeft op stretchleer. Stretchleer is een menging van leer en stretchmateriaal dat zorgt voor meer ruimte in de schoenen. Dit gedeelte is naadloos en rekt mee met de voeten. Hierdoor zijn de schoenen ideaal voor mensen met knobbels op de tenen.

Het assortiment van Xsensible?

Xsensible heeft het complete plaatje. Comfort en mode in één schoen. Het ruime assortiment zorgt ervoor dat je voor iedere gelegenheid de juiste schoen kunt vinden. Van sneakers tot sandalen en van hoge laarzen tot wandelschoenen. Natuurlijk zit in iedere schoen of sandaal hetzelfde unieke balans technologie. Het merk Xsensible heeft dames en heren schoenen, geen kinderschoenen.

Bekijk hier de hele Xsensible collectie

Xsensible Golden Gate winter collectie 2022/2023

Is Xsensible een goed merk en waarom?

Ja. Xsensible is een goed schoenenmerk. Niet voor niets heeft het merk binnen een aantal jaar al meer dan 1 miljoen paar schoenen verkocht. Dit is uitzonderlijk! Door het unieke concept zijn de schoenen voor veel voetklachten een verademing. Ook voor mensen die veel lopen of staan is het een hele fijne schoen.

Daarnaast zijn de schoenen in diverse wijdte maten verkrijgbaar. Zo geeft het merk per type schoen een GX wijdte of HX wijdte aan. De GX wijdte is een normale slanke pasvorm, de HX wijdte valt net wat breder uit.

Total
0
Shares
2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts