Manexco introduceert JUZZ SAY WIZZ !

Een nieuw merk in Nederland, Just say WIZZ schoenen. W6YZ schoenen. Je leest bij allesoverschoenen.nl alles over dit schoenenmerk!
W6YZ, JUST SAY WIZZ sneakers bij allesoverschoenen.nl

Een nieuw merk op de Nederlandse bodem. Na de introductie van het merk Lumberjack in Juni is W6YZ of te wel, JUZZ SAY WIZZ aan de beurt. Het merk wordt overgenomen van het merk Shoesme dat ook nog andere kinderschoenen merken verkoopt. De collectie van het merk W6YZ bestaat uit dames, heren en kinderschoenen.

Het merk W6YZ staat bekend om zijn positiviteit en zijn authenticiteit waarbij de stijl en de kleuren geïnspireerd zijn vanuit de jaren 90.

W6YZ of te well, JUZZ SAY WIZZ schoenen

Het unieke merk JUZZ SAY WIZZ is een nieuw merk op de Nederlandse bodem. Het schoenenmerk dat energie en vrijheid uitstraalt past bij iedere outfit met zijn 100% Italiaanse design. Just say wizz sneakersW6YZ is onderdeel van Falc. Falc is onder andere bekend van de volgende merken: Naturino, Falcotto en Voile Blanche. Het is een betrouwbare organisatie dat wil door groeien.

Manexco dat nu het merk W6YZ sneakers introduceert heeft als doel om een groot aanbod aan verschillende schoenmerken aan te kunnen bieden. Dit zorgt voor een compleet aanbod in dames, heren en kinderschoenen. In deze visie paste het merk W6YZ dan ook goed.

De collectie van het merk W6YZ bestaat met name uit veterschoenen en sneaker voor dames en heren. De sneakers die goed te herkennen zijn door de ‘ spark ‘ op de zijkant van de schoenen is een Italiaans ontwerp dat voor positiviteit staat. De runners brengen je letterlijk terug naar de jaren 90. De schoenen van het merk W6YZ worden gemaakt van mooie materialen. Over het algemeen zijn de modellen aan de buitenzijde van leer en aan de binnen zijde gevoerd van stof. Dit zorgt voor een comfortabele binnenkant, zodat je het niet hoeft in te lopen.

Opvallend genoeg zie je in de schoenen van W6YZ heel veel kleur naar voren komen. Door een statement te maken met een groot diversiteit van kleuren op sneakers met de look vanuit jaren 90 willen ze dan ook echt een positiviteit uitstralen. Ben jij benieuwd naar de eerste modellen op de Nederlandse bodem? Houd dan onze website goed in de gaten. Uiteraard als er meer over te vinden is, vind je het ook bij ons!

Interesse in andere blogs?

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts