FitFlop slippers bij hielspoor

Last van hielspoor? In dit artikel vertel ik je meer waarom FitFlop slippers de oplossing zijn tegen hielspoor klachten.
FitFlop slippers bij hielspoor

Met name in de zomerperiode ontstaat hielspoor. Dit heeft te maken met de vele slippers die veel te plat zijn. Hierdoor ontstaat er een overbelasting van de peesplaat en krijgt u last van hielspoor.

De FitFlop slippers zijn ontworpen om de beenspieren te trainen en de lichaamshouding te verbeteren. Door de verschillende hardheden in de loopzool krijgt u de juiste demping en ondersteuning dat nodig is bij hielspoor klachten. In dit artikel vertel ik je alles over FitFlop slippers tegen hielspoor.

Waarom FitFlop slippers bij hielspoor?

Bij hielspoor is het belangrijk dat je het direct aanpakt en op de juiste schoenen en slippers loopt. Goede slippers met voetbed is niet altijd voldoende. Demping, ondersteuning en verlichting van de hak is noodzakelijk.

Zoals ik eerder vertelde zijn FitFlop slippers bedoeld om de beenspieren te trainen en om de lichaamshouding te verbeteren. Ook zijn ze ontworpen om hielspoor tegen te gaan en te voorkomen. Door de verschillende hardheden die gebruikt zijn in de loopzool, geven de slippers ondersteuning bij de peesplaat en voldoende demping bij de hak om de pijn van hielspoor te ontlasten.

FitFlop slippers hielspoor

Dat FitFlop slippers bij hielspoor geschikt zijn, dat is wel duidelijk. Belangrijk om te weten is dat niet elke FitFlop slippers geschikt is tegen hielspoor en dat je dus goed moet opletten welke FitFlop slippers je koopt. De slippers die hiervoor geschikt zijn kun je herkennen aan de dikkere loopzool. De hielspoor FitFlop slipper collectie bestaat uit teenslippers en bandslippers. Hieronder de twee meest populaire modellen. De modellen zijn natuurlijk in verschillende kleuren en variaties verkrijgbaar.

FitFlop teenslippers

De teenslippers van FitFlop zijn heerlijk zacht en comfortabel in het dragen. De wreefband sluit hoog aan waardoor de voet de juiste demping en stevigheid ervaart. Let op: bij een hoge wreef is het verstandig om te kiezen voor een verstelbare sluiting.

FitFlop teenslippers

Heerlijke slippers tegen hielspoor of voor mensen die veel lopen of staan.

FitFlop bandslippers

De slipper collectie van FitFlop bestaat uit teenslippers en bandslippers. Met name voor de mensen die een hoge wreef hebben of liever geen leertje tussen de tenen wilt, is dit de ideale slipper. De bandslippers zijn er verschillende variaties verkrijgbaar met een schuine band of met twee banden.

FitFlop bandslippers

De FitFlop bandslippers zijn hip en geschikt tegen hielspoor!

Tip: loop niet in één keer de hele dag op je nieuwe FitFlop slippers

Bij FitFlop slippers ga je andere spieren activeren die je normaal niet gebruikt. Hierdoor is het mogelijk dat je spierpijn krijgt. Het is daarom verstandig om je nieuwe slippers goed in te lopen. Bouw dit rustig op met een paar uurtjes per dag. Na ongeveer drie dagen kan je de slippers de hele dag dragen zonder snel vermoeiende voeten te ervaren. Daarnaast zal de druk op de hak direct verlichten.

Veel gestelde vragen

Kan je op FitFlop slippers wandelen?

Nee. FitFlop slippers kan je de hele dag dragen, maar voor een wandeling zou ik veterschoenen adviseren.

Zijn er nadelen aan FitFlop slippers?

Je raakt verslaafd! Begin je eenmaal aan de FitFlop slippers, dan wil je niets anders meer!

Andere bekeken ook:

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Suede schoenen schoonmaken

Suede schoenen schoonmaken

Zijn je suede schoenen aan een schoonmaakbeurt toe? Maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Ontdek in dit artikel het stappenplan: suede schoenen schoonmaken en bekijk hoe je vlekken kunt voorkomen!
Lees meer