Nike Air max stinken: oorzaak en oplossing

Nike Air max stinken

Iedereen kent het wel. Je favorieten paar sneakers die je bijna dagelijks draagt gaan in de loop van tijd stinken. Helaas heeft bijna iedere sneaker dit. De stinkende geur kan door verschillende oorzaken komen. In dit artikel vertel ik waarom je Nike Air max stinken en wat je hier aan kunt doen.

Waarom stinken Nike Air max na een tijdje?

De stinkende geur kan ontstaan door verschillende oorzaken. Meestal heeft dit met het materiaal van de schoenen te maken. En het transpireren van de voeten. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. De één transpireert een stuk meer dan de ander. Gemiddeld genomen transpireert een mens een vingerdopje aan vocht per dag. Dit komt allemaal in je schoenen terecht gedurende de dag dat je je schoenen draagt.

Bij schoenen die niet goed door ventileren veroorzaakt dit een hoop bacteriën in je schoenen. En dit veroorzaakt weer een stinkende geur af.

TIP: Draag niet elke dag dezelfde schoenen. Draag je schoenen om de dag, zodat je schoenen de kans krijgen om te drogen.

Stinkende Nike Air max ontgeuren

Wanneer je Nike Air max stinken is het belangrijk om de oorzaak aan te pakken. En dat zijn de bacterieen. Er zijn genoeg verfrissende sprays, maar die laten je schoenen tijdelijk lekker ruiken. Gebruik daarom de Bama Magic freshener die ook de bacteriën dood. Hiermee zorg je dat je stinkende Nike Air max zo weer lekker gaan ruiken en dat de geur niet snel terug komt.

Wil je het liever wat grondiger aanpakken? Gebruik dan de Shoefresh. Dit is een klein apparaatje waar je je stinkende schoenen op kunt zetten. De Shoefresh reinigt je schoenen en droogt je schoenen.

Stinken alle sneakers?

Nee niet alle sneakers stinken. Dit heeft te maken met het materiaal van de sneakers. Kies voor natuurlijke producten zoals leer. Natuurlijke producten ventileren optimaal door, waardoor de kans op zweetvoeten in sneakers een stuk kleiner word.

Welke Nike Air max stinken niet?

Nike werkt over het algemeen met een kunststof voering, waardoor je sneakers direct lekker zacht aanvoelen. Helaas is dit dus ook de oorzaak van de stinkende zweetgeur. Bekijk op de Nike website de sneakers met een leren voering. Deze Nike Air max stinken een stuk minder snel dan de sneakers met een kunststof voering.

Total
0
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts