Nike start met tweedehands schoenen verkoop

Wil jij een paar gave Nike sneakers kopen, maar vind je ze wat prijzig? Nike start met tweedehands schoenen verkoop! Lees het hier!
Nike tweedehands verkoop

Het merk Nike is misschien wel het grootste sportmerk dat er is. Iedereen kent het wel! Het bedrijf dat Bill Bowerman en Phil knight oprichtte in het jaar 1972 was Blue Ribbon. Al snel ( na 6 jaar ) werd de naam veranderd naar het merk Nike. Kort en krachtig! Het hoofdkantoor van Nike is gevestigd in Beaverton, Oregon.

Assortiment van Nike

Nike is gegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van sport. Ook in de sneaker wereld is het merk Nike het grootste merk dat er is. Het assortiment van Nike is behoorlijk groot. Zo vind je een paar sportsokken, haarbandje tot aan een paar Nike Airmax sneakers. Kortom, je kan het niet gek genoeg bedenken of Nike heeft het wel in het assortiment!

Tweedehands schoenen verkoop

De online markt is de laatste jaren steeds groter geworden. Hierdoor nemen de pakketjes die retour komen ook toe. Nike heeft de perfecte oplossing gevonden! Nike gaat starten met tweedehands schoenen verkoop! Nike schoenen tweedehands verkoopZo kun je straks Nike schoenen kopen voor een lagere prijs dan je gewend bent. De tweedehands Nike schoenen zijn schoenen die online besteld zijn en retour komen zijn. Indien nodig knapt Nike de schoenen op zodat ze zo goed als nieuw weer verkocht kunnen worden. Maar dan voor een lagere prijs! De geretourneerde schoenen komen onder de naam Nike Refurbished. De prijs zal afhankelijk zijn van de staat. Dit word allemaal op de schoenen dozen aangegeven waarin ze verkocht worden. Ideaal dus voor de gene die een paar gave Nike schoenen wil scoren voor een wat lagere prijs! Wil jij dus een paar Nike schoenen tweedehands kopen? Dat is vanaf nu mogelijk!

Nike Airmax schoenen kopen?

Onder de noemer sneakers is het Airmax model het meest bekend. Dit is het model met het doorzichtje lucht kussentje in de zool. Het type Airmax bestaat al jarenlang en blijft een musthave voor iedere sneaker fanaat! De Nike Airmax collectie vind je zowel online als in de winkelstraten volop. Wel is Nike sellectief in zijn verkoop kanalen. Zo kun je de Nike Airmax schoenen kopen bij de sneaker winkels: Footlocker, JD sports, Sneakers en The Athlete’s foot en Snipes. Bij sportwinkels vind je een lager prijssegment van Nike. Hier vind je meer sportmodellen en wat minder ‘ echte ‘ sneakers. Op deze manier wilt Nike per winkel een ander segment aanbieden.

Wil je meer schoenen nieuws lezen? Lees dan ook de volgende blogs:

Total
1
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts