Replica | Nike schoenen uit China bestellen

Wil jij een paar Nike schoenen bestellen uit China? Ik ga je alles vertellen over de voor en nadelen van het bestellen van schoenen uit China!

Het bestellen van diverse producten uit China of andere landen gebeurt regelmatig. Ook het bestellen van schoenen gebeurt in grote hoeveelheden. Met name China staat er uiteraard om bekend. Je kunt hier gemakkelijk online een paar schoenen bestellen en dat zelfs zonder verzendkosten te betalen. In deze schoenenblog vertel ik je alle voor en nadelen bij het bestellen van replica Nike schoenen uit China.

Replica schoenen kopen

Nike schoenen bestellen uit China bij Allesoverschoenen.nlHet bestellen van schoenen uit China is heel eenvoudig. Je doet dit gemakkelijk op de wel bekende website zoals AlieXpress. Wel is er een nieuwe regel dat je btw betaald over alle de producten die je besteld. De producten zijn dus over het algemeen 21% duurder geworden.

Nog steeds blijft het ondanks deze regel interessant om replica Nike schoenen uit China te bestellen. Het blijft een koopje in vergelijking met Nederland.

Voordelen van Nike schoenen uit China bestellen

Het heeft heel wat voordelen om in China je schoenen te kopen. Met name uit financieel oogpunt is dit heel interessant. Je betaalt simpelweg een stuk minder dan dat je in eigenland betaald. Ook betaal je bij de meeste pakketjes niet eens verzendkosten.

De verschillen tussen een orginele Nike schoen of een replica Nike schoen is tegenwoordig ook bijna niet meer te zien. Alleen de echte kenners die er goed naar kijken zien het verschil nog.

Nadelen van Nike schoenen uit China bestellen

Uiteraard zijn er ook nadelen. Ikzelf zou bijvoorbeeld niet snel een paar schoenen bestellen in China. Omdat dit nagemaakt word met goedkopere materialen zoals kunststof, kan je nooit dezelfde kwaliteit waarborgen als de schoenen vanuit eigen land.

Je kunt dut niet dezelfde levensduur of stevigheid verwachten van een goedkopere schoen die je vanuit China besteld.

Een ander nadeel is dat de prijzen met de BTW verhoging nu ook net wat minder gunstig worden. De verschillen qua prijs zijn nou eenmaal wat minder groot geworden.

Is het bestellen van namaak schoenen strafbaar?

Nike schoenen bestellen uit China zo doe je dat.Het is niet strafbaar om producten te bestellen uit het buitenland, dus ook niet uit China. Als dit namaak betreft kan de douane vragen aannemelijk te maken dat je geen handeldrijft met de betreffende bestelde producten. Als dit niet het geval is, dan kun je prima schoenen of andere producten bestellen uit China.

Hoe weet ik of de Nike schoenen namaak zijn?

Let niet alleen op de schoenen zelf, maar kijk ook goed naar de verpakking. Vaak verklapt de verpakking al een heleboel. Je ziet meestal snel genoeg dat dit niet de originele verpakking is van Nike in dit geval. Bij een ‘echte’ leverancier krijg je er namelijk een verpakking bij van een hogere kwaliteit. Dit kan een verzenddoos of stevige zak zijn. Bij een bestelling van een paar Nike schoenen uit China zal dit een stuk minder goed verzorgd zijn.

Naast de verpakking kan je vaak aan kleine details op de Nike schoenen zien dat dit niet de originele betreft. Dit is meestal alleen van dichtbij te zien. Je kunt dus gerust je paar namaak Nike schoenen aantrekken, de mensen om je heen zullen niet snel doorhebben dat dit geen originele zijn.

Besloten om toch een paar originele Nike Airmax te kopen? Bekijk dan ook eens de blog: ‘Speciale Nike Air Max: zo vind je ze.’ Ook bij Nike ID is er van alles mogelijk. Voor alle informatie over sneakers kun je terecht bij de categorie: sneakers

Nike Airmax classic BW China

Nike Airmax classic BW uit China bestellenMisschien wel de meest bekende Nike Airmax allertijden. Zeker voor de wat ‘oudere’ generatie.  De sneaker is bekend van de gabberperiode. Nike heeft bekend gemaakt ter ere van het 30 jarige jubileum de Chinese hoofdstad Beijing te eren op de nieuwe Nike Airmax classic BW China sneaker. Dit is terug te zien op de linker tong en op de hak.

Nike schoenen schoonmaken

Er is niets vervelender dan dat je favoriete paar sneakers er vies en smerig uitzien. Het onderhouden van je sneakers kun je op diverse manieren doen.

In een eerder geschreven blog vertel ik je hier alles over. ‘Nike schoenen schoonmaken doe je zo!

Hier alvast wat onderhoudsproducten die je nodig hebt voor het schoonhouden en beschermhouden van je Nike schoenen.

Bama protector anti-rain
Shop direct: Anti-rain protector
Sneaker cleaner voor Nike schoenen uit China
Shop direct: sneaker cleaner
Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts