Speciale Nike Air Max: Zo vind je ze.

Een paar mooie sneakers zijn leuk, maar exclusieve speciale Nike Air Max zijn natuurlijk super vet! Hier lees je er alles over.

De echte sneaker liefhebbers zijn hier altijd naar opzoek. De meest speciale Nike Air Max schoenen die er zijn. Nike is het grootste merk als het gaat om sneakers of als het gaat om sportartikelen. De Air Max is het meest bekende model dat Nike ooit heeft gebracht en hierdoor zoeken de echte sneaker fanaten of zelfs investeerders altijd naar de modellen hiervan. Ik ga je hier alles over vertellen en waarom zelfs investeerders dit graag willen bemachtigen.

Nike Air Max 1

Airmax 1 Albert Heijn sneaker NikeHet model: Nike Air Max 1 is helaas steeds schaarser aan het worden. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken dat het in Nederland heel goed verkocht word, maar in de omliggende landen een stuk minder goed. Helaas is Nederland dan toch te klein om dit toch te blijven brengen.

Ook heeft dit alles met een strategie te maken. Nike brengt nu diverse nieuwe modellen en hoopt hier een groot succes mee te beleven. Lukt dit niet, dan zal de Air Max 1 langzaam weer terug gebracht gaan worden. Door schaarste creëer je natuurlijk ook meer vraag. Je wilt iets dat je niet kunt krijgen. Komt dit eenmaal weer op de markt, dan komt er automatisch een run op.

Misschien wel de meeste speciale Nike Air Max van het type: Air Max 1 is de Albert Heijn variant. Dit was een samenwerking met de supermarktketen die nooit op de markt gekomen is. Wel zijn er 24 paar sneakers van geproduceerd en destijds weggeven aan vrienden en familie. Voor de echte liefhebbers is dit echt een musthave omdat ze super exclusief zijn!

Ook op Bol.com staan er geregeld speciale Nike Airmax te koop. Dit zijn wel modellen die meestal maar in één maat te verkrijgen zijn. Een beetje geluk dat jou maat er tussen zit, is dus nodig! Bekijk hier het aanbod!

Speciale Nike Air Max 90

Speciale Nike Air Max 90 sneakerHet vinden van speciale Nike Air Max 90 sneakers kan best lastig zijn. Dit komt mede door de schaarste maar ook omdat ze zo weg zijn. Bij Sneaker District kwam ik deze ultra special edition in het zwart wit tegen. Ook voor dit model geldt helaas al dat ze uitverkocht zijn.

Wat voor mij wel werkt en wellicht ook voor jou is het inschrijven bij diverse platformen waar je op de hoogte gehouden kan worden wanneer er een nieuw model uitkomt of juist een special die exclusief is. Bij Sneaker district kan je onderaan de pagina je aanmelden en word je op de hoogte gehouden van de nieuwe collectie, speciale Nike Air Max sneakers en al het nieuws.

Waar koop je speciale Nike Air Max schoenen?

Speciale Nike airmax bij Allesoverschoenen.nlHet kopen van unieke sneakers die niemand heeft blijft leuk. Het kan zelfs een goede investering zijn. Hier lees je straks meer over.

Op de webshop: Outsole.nl vind je de meest exclusieve en speciale Nike Air Max schoenen die er zijn. Let er wel op: Je koopt dit soort schoenen natuurlijk niet voor een klein prijsje. Naast het grote aanbod dat hier in te krijgen is kan je ook zien wat voor modellen er aan komen en hoe je die zo snel mogelijk kunt bemachtigen.

De schoenen die je hier ziet zijn over het algemeen losse maten. Dit wil zeggen dat niet alle maten voorradig zijn. Het zijn niet voor niets exclusieve speciale Nike Air Max sneakers. De meeste die ze kopen, kopen de sneakers dan ook voor de heb of als investering.

Bekijk hier nog veel meer over Nike Air Max! Dit moet je zien.

Hoe maak je je Nike sneakers het beste schoon?

Het blijft een kunst om je favorieten paar sneakers goed schoon te houden. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om dit het beste te doen. In een eerder geschreven blog: ‘Nike schoenen schoonmaken doe je zo!‘ lees je letterlijk alles over het schoonmaken van jou favorieten paar Nike sneakers.

Waarom investeren in speciale Nike Air Max schoenen?

De meeste sneakers die exclusief zijn worden nog steeds gekocht door investeerders. Dit is best logisch. De investeerders zitten bovenop de markt en weten dat een exclusieve Nike schoen gemakkelijk in waarde kan stijgen. Zoals je hierboven hebt gelezen is de duurste Air Max te koop gezet voor €13.000,- euro. Een behoorlijk goede investering dus!

Zo lang er maar een aantal gemaakt zijn van een bepaald model en hier ook niet meer van gemaakt worden, is de kans groot dat je een goede prijsstijging kunt verwachten.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts