Wolky schoenen bij hielspoor

Wolky schoenen bij hielspoor

Hielspoor is een veel voorkomende voetklacht die met name na de zomerperiode voorkomt. Dit heeft te maken met de warmere temperaturen waardoor mensen te lang op te platte slippers lopen. Hierdoor ontstaat er een overbelasting van de peesplaat en teveel druk bij de hak van je voeten. Natuurlijk kan het ook voorkomen door overbelastingen van veel staan of meer lopen/wandelen dan je gewend bent. Het schoenenmerk Wolky heeft een ruim assortiment met comfort- schoenen. Ook zijn er diverse Wolky schoenen bij hielspoor heel goed geschikt.

In dit artikel vertel ik je welke modellen van Wolky geschikt zijn tegen hielspoor en waar je op kunt letten bij het kopen van goede schoenen.

Waar kan ik op letten bij het kopen van goede schoenen bij hielspoor?

Laten we starten bij het begin. Waar moet je op letten bij het kopen van goede schoenen tegen hielspoor. Je kan de ideale schoen kopen, maar wanneer je niet goed oplet, kan het alsnog fout gaan. Dit zijn de belangrijkste punten waar je op kunt letten.

  • Let op de lengte en breedte maat van je schoenen. Houd minimaal een halve centimeter aan lege ruimte aan de voorkant van je schoenen over. In de breedte moet de schoen goed aansluiten, maar niet knellen of irriteren.
  • Demping is één van de meest belangrijke punten bij hielspoor. Goede schoenen voor hielspoor zijn voorzien van demping bij de hak van je voeten.
  • Hakhoogte. Zoals ik eerder vertelde is het belangrijk om niet op te platte schoenen te lopen. Let altijd bij het kopen van goede schoenen tegen hielspoor dat de schoenen voorzien zijn van een kleine hakverhoging. Niet plat dus!
  • Hielspoor is over het algemeen een peesplaat ontsteking. Hierdoor heeft de peesplaat (holte van de voet) rust en ondersteuning nodig. Koop daarom schoenen met stevigheid in de hielpartij en in de holte van de voeten. Zo geef je de peesplaat meer rust.

Bekijk hier de nieuwe Wolky schoenen collectie!

Waarom Wolky schoenen tegen hielspoor?

Wolky heeft twee modellen die ideaal geschikt zijn tegen hielspoor. Sommige noemen dit ook wel speciale Wolky hielspoor schoenen. Dit zijn schoenen die voorzien van flink wat demping en ondersteuning. Daarnaast stimuleren deze modellen ook de afwikkeling waardoor je minder belasting tijdens het lopen ervaart.

Welke Wolky schoenen bij hielspoor?

Belangrijk om te weten is dat niet elke Wolky schoen geschikt is tegen hielspoor. Er zijn twee modellen die je kunt gebruiken als Wolky hielspoor schoenen. Dit zijn ze:

Wolky Roll Moc bij hielspoor

De Wolky Roll Moc collectie is een lijn binnen de Wolky schoenen collectie. Roll Moc schoenen van Wolky zie je het gehele jaar door. Van zomerse instap schoenen tot aan hoge veterschoenen zijn er te verkrijgen binnen de Wolky Roll Moc schoenen lijn.

De Wolky Roll Moc schoenen zijn geheel van leer. Zowel aan de binnenzijde als buitenzijde. Daarnaast zijn ze voorzien van de nodige hakhoogte, demping en ondersteuning dat nodig is bij hielspoor.

Wolky Roll Moc schoenen

Het ruime aanbod aan Wolky Roll Moc schoenen bestaat uit hoge en lage schoenen. Bekijk zie hier.

Wolky Roll Slide instapper

De heerlijke Wolky Roll Slide instapper is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Wolky UP2 voor hielspoor

De Wolky UP2 schoenen is net als Wolky Roll Moc een lijn binnen de Wolky collectie. De UP2 lijn is net een wat nieuwere lijn die zicht richt op een meer jongere uitstraling.

De zachte loopzool zorgt voor genoeg demping die nodig is tegen de hielspoor. Op dit moment zijn de schoenen via Allesoverschoenen.nl nog niet verkrijgbaar.

Zijn alle Wolky schoenen voor hielspoor geschikt?

Nee. Niet alle Wolky schoenen zijn voor hielspoor geschikt. Het is maar net wat voor loopzool er gebruikt wordt. Zoals ik eerder benoemde zijn de Wolky Roll Moc en de Wolky UP2 schoenen het meest geschikt tegen hielspoor klachten.

Andere bekeken ook:

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts