Eigenaar VanHaren wil uitbreiden in Engeland

Wil jij alles over VanHaren schoenen lezen? Het uitbreiden in Engeland of waar het bedrijf voor staat? Lees het hier!
Deichmann VanHaren

In Nederland kent vrijwel iedereen de wel bekende Van Haren schoenenwinkels wel. Voor een lager prijsniveau worden hier schoenen aangeboden. De Winkelketen bestaat al ruim 90 jaar. VanHaren heeft een aantal doelen voor zich zelf gesteld:

  • De beste schoenenketen van Nederlands zijn
  • Persoonlijke service
  • Goed advies
  • Scherp prijsniveau
  • Investeren elke dag in onze mensen

Met name het laatste is een erg belangrijke voor VanHaren. Het verbeteren van hun personeel staat hoog in het vaandel.

VanHaren schoenen in Nederland

De wel bekende VanHaren schoenenwinkels in Nederlands zijn niet meer weg te denken uit de winkelstraten. VanHaren schoenen breidt uit!VanHaren is onderdeel van het Duitste Concern Deichmann. In Nederland heeft de winkelketen maar liefst 143 winkels. Het moederbedrijf Deichmann is actief in 31 landen en heeft meer dan 43.000 medewerkers. Totaal heeft het 4200 winkels onder zich en wel 40 webshops. Een behoorlijke organisatie dus waar VanHaren onder valt!

VanHaren schoenen in België

Nog niet heel langs is VanHaren schoenen ook te vinden in België. Sinds het jaar 2017 is VanHaren ook in België te vinden. Inmiddels is de winkelketen gegroeid tot voor kort 54 winkels met 370 personeelsleden. Dit is mede te danken aan de overname van de winkelketen Brantano. Na overname en verbouwing kregen zei er 36 winkels in één klap bij.

Winkelketen VanHaren wil uitbreiden in Engeland

Deichmann heeft als doel om zijn winkelbestand te verdubbelen in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf achter VanHaren wil marktleider worden als het gaat om ‘familie footwear’. Deichman is al ruim twintig jaar actief in het Verenigd Koninkrijk met 109 winkels. In de meeste andere landen waar Deichmann actief is, is de schoenenreus meestal marktleider. Dit streven heeft Deichmann ook voor het Verenigd Koninkrijk.

Wil jij meer schoenen nieuws? Lees dan ook de volgende blogs op Allesoverschoenen.nl. De Schoenen blog website van Nederland!

Total
8
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts