Meest populaire Nike schoenen

Populaire Nike dunk schoenen

Het grootste sportmerk van dit moment: Nike. De Nike sneakers vliegen de deur uit en zijn wereldwijd immens populair. Maar wat zijn nu de meest gevraagde Nike schoenen? Is het de Nike Dunk of juist de Nike Air Max? In dit artikel vertel ik je wat de meest populaire Nike schoenen zijn.

Meest populaire Nike schoenen van dit moment

Het merk bestaat al zo lang, dat er behoorlijk wat verschillende Nike schoenen op de markt zijn. Zelfs zijn er schoenen in omloop die nooit verkocht zijn, zoals deze. Toch springt er één model op dit moment uit. Hoogst waarschijnlijk komt dit mede door de schaarste van dit model. Het gaat om de Nike Air Max 1. Helaas is dit model niet in iedere sneaker winkel verkrijgbaar. Dit komt omdat Nike zich op dit moment focust op ‘nieuwere’ modellen die het in andere landen beter doen.

Nike Dunk schoenen

De meeste sneaker liefhebbers kennen het model Nike Dunk wel. Dit is één van de meest populaire Nike schoenen van dit moment. Het Nike Dunk model is er in een hoge- en lage variant verkrijgbaar.

Nike Dunk Low

Met name in de zomermaanden zie je heel wat mensen op de Nike Dunk Low lopen. Of je nu gaat naar een festival, naar school of zelfs naar kantoor, het kan allemaal tegenwoordig. De Nike Dunk Low is wereldwijd een groot succes, maar deze schoenen zijn schaars. Hierdoor zijn de prijzen van Nike Dunk Low schoenen heel verschillend. Dit loopt uiteen van €84,99,- tot een paar honderd euro. Of zelfs duizenden euro’s, net wat de liefhebber er voor over heeft.

Nike Dunk High

In het modebeeld zie je heel wat hoge sneakers. Zelfs met 30 graden kan je tegenwoordig een hoge sneaker dragen. De Nike Dunk High is mede hierdoor enorm in trek. Het is zelfs zo dat je bij diverse Nike Dunk modellen ingeloot moet worden om ze te kunnen kopen. Gelukkig zijn er ook diverse webshops zoals Slick-sneakers.com waar je gemakkelijk Nike schoenen kunt kopen. De Nike Dunk High ligt net wat hoger in prijs dan de ‘Low’ variant. Je kunt bepaalde modellen van de Nike Dunk High collectie al kopen vanaf €94.95 oplopend tot duizenden euro’s.

Nike Airmax schoenen

De meest bekende sneaker is toch wel de Nike Air Max. Nike is in de sneakerwereld groot geworden door de modellen waarbij je het doorzichtige Air-unit goed zag zitten. Met de Air schoenen van Nike loop je bijna letterlijk op wolkjes.

Nike Air Max 1

In een eerder geschreven artikel vertelde ik waarom Nike geen Air Max 1 meer maakt. Althans, een stuk minder dan voorheen. Je ziet ze namelijk niet meer in de sneaker winkels. Toch blijft het model immens populair onder de sneakerliefhebbers.

Nike Air Max 90

Misschien wel de meest bekende Nike schoen, de Nike Air Max 90. Ook dit model zie je, ondanks de populariteit, een stuk minder dan voorheen in de winkels en online. Toch is er nog een grote vraag naar. Regelmatig zie je een klein aanbod in de grotere sneakerwinkels of online te koop staan, maar ook hiervoor geldt, je moet er snel bij zijn.

Investeren in populaire Nike schoenen?

Omdat er een enorme vraag is naar verschillende Nike schoenen, kan het een hele goede investering zijn om diverse schoenen op te kopen. Natuurlijk moet je hierbij een beetje mazzel hebben. Toch zijn er heel wat investeerders die boven op de markt zitten en de pareltjes er tussen uit pakken. Ook bij de Nike Dunk modellen komt het regelmatig voor dat ze voor honderden euro’s meer worden verkocht dan dat de aanschafwaarde was.

Wat kosten Nike schoenen?

Bij het merk Nike kan je bijna voor iedere prijs wel een geschikte schoen vinden. Je vindt de goedkopere Nike schoenen al vanaf €29.95 en op veilingen worden andere Nike schoenen zelfs verkocht voor duizenden euro’s. Natuurlijk heb ik het dan wel over exclusieve schoenen die niet meer verkrijgbaar zijn.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts