Schoenzolen lijmen: kosten en advies!

Schoenzolen lijmen - Allesoverschoenen.nl

Helaas komt het bij iedereen wel eens voor. Je schoenzolen die kapot gaan of dat er een stukje los laat. Schoenzolen lijmen komt regelmatig voor. Van een klein stukje tot aan een hele loopzool. Natuurlijk is het belangrijk om te weten welke schoenen lijm je hiervoor kunt gebruiken of waar je dit het beste kunt laten doen. Ik ga het je allemaal vertellen!

Wat voor soort lijm gebruiken om schoenzolen te lijmen?

Het lijmen van schoenzolen komt regelmatig voor. Van een klein klusje tot aan het grotere werk. Het is natuurlijk heel vervelend wanneer je op straat opeens een stuk van je zool verliest. Helaas gebeurd dit echt! Ik gebruik hier altijd een Atoomlijm voor. De Atoomlijm is flexibel en zeer krachtig. Daarnaast geschikt voor alle temperaturen. Ga je een keertje op vakantie en is het lekker warm, de lijm houdt het!

Shop hier gemakkelijk je Atoomlijm en ga aan de slag!

Schoenzolen lijmen

Mijn ervaring met verschillende soorten schoenzolen lijmen

Schoenzolen lijm kan je overal vinden. Zo zie je schoenzolen lijm bij de Action, Gamma, Karwei, Praxis, eigenlijk overal kan je wel een soort lijm vinden die hiervoor geschikt zou moeten zijn. Toch ervaar ik zelf dit heel anders. Gebruik specifiek de Atoom lijm. Met deze lijm werken de betere schoenenwinkels en schoenmaker. De Atoomlijm is veel krachtiger en laat niet zomaar los.

Kan ik zelf mijn schoenen lijmen?

Het is altijd vervelend wanneer je schoenen kapot zijn. Of het nou gaat om een lijmklusje of een schoenzool die loslaat. Het is afhankelijk van wat er gelijmd moet worden of je dit zelf kunt doen of dat je dit beter bij een goede schoenmaker kunt laten doen. Kleine plekjes kan je prima zelf lijmen.

Stappenplan: schoenzolen lijmen

  1. Zorg ervoor dat je schoenen goed droog zijn voordat je gaat lijmen
  2. Trek handschoenen aan
  3. Borstel de plek schoen waar je wilt lijmen
  4. Gebruik een klein beetje lijm op de plek dat je wilt vast maken

Roy: ‘Het gebruiken van handschoenen is zeker aan te raden. De Atoomlijm is krachtig waardoor je dit niet op je vingers wilt hebben!

Waar kan ik mijn schoenen laten lijmen?

Het laten lijmen van je schoenzolen kan je bij een schoenmaker of bij een goede schoenenwinkel laten doen. De betere schoenenwinkels hebben over het algemeen een reparatie afdeling waar zei kleine klusjes zelf doen.

Schoenzolen lijmen bij de schoenmaker

Bij de schoenmaker kan je gemakkelijk je schoenzolen laten lijmen. Is het een klein klusje, dan kan je hier zelf op wachten! Anders ben je je schoenen meestal één of twee dagen kwijt.

Wat zijn de kosten schoenzolen lijmen?

De kosten van schoenzolen lijmen is heel verschillend. Het is afhankelijk van het plekje waar dit gedaan moet worden en hoe groot de plek is. Gaat het om een klein stukje rubber dat gelijmd moet worden of gaat het om stof dat los gelaten is. De gemiddelde prijs om schoenen te lijmen is €10,- euro.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts