Bekijk alle Xsensible Ponte Vecchio schoenen

Benieuwd naar de nieuwste modellen Xsensible Ponte Vecchio? Bekijk het hier!
Xsensible Ponte Vecchio

Heel tof! Sinds het voorjaar 2023 heeft het merk Xsensible een nieuw model in de collectie. Namelijk de Ponte Vecchio! Dit model is een onderdeel van de Xsensible Next Generation collectie. Comfort schoenen voor een nieuwe generatie.

In dit artikel vertel ik je alles over het nieuwe model: Xsensible Ponte Vecchio en kan je zelfs de nieuwe kleuren voor het volgende seizoen alvast reserveren! Zo ben je altijd zeker van de schoen die jij wilt!

Wat is de Xsensible Ponte Vecchio?

Zoals ik eerder vertelde zijn de Ponte Vecchio schoenen een onderdeel uit de ‘Next Generation’ collectie van het merk Xsensible. Dit zijn schoenen die bedoeld zijn voor een jongere generatie die lekker wilt lopen op leuke schoenen. De Xsensible Ponte Vecchio zijn net als de andere stretchwalker schoenen voorzien van het speciale Japanse balans technologie wat de schoenen heel comfortabel maakt. Wil je meer weten over de Japanse balans technologie? Lees dan hier verder!

Redenen waarom Xsensible schoenen ook voor jouw ideaal kunnen zijn

Dat Xsensible stretchwalker schoenen geen gewone schoenen zijn, dat is wel duidelijk. Hieronder een overzicht met allerlei redenen waarom ook dit voor jouw de ideale schoenen kunnen zijn:

  • Verkrijgbaar in wijdte maten
  • Geschikt om mee te wandelen
  • Geschikt voor mensen met knobbels op de tenen
  • Geschikt voor steunzolen
  • Ideaal schoenen bij hielspoor klachten
  • Geschikt bij voorvoet klachten
  • Ideaal voor mensen die veel staan of lopen
  • Ze zijn ook nog eens heel leuk!

Voorjaar/zomer Xsensible Ponte Vecchio collectie 2023

Het nieuwe model ‘Ponte Vecchio’ is voor het eerst gelanceerd! Drie geweldige kleuren die nu al een groot succes blijken te zijn. Sterker nog, de zilveren kleur is bij het merk Xsensible pas weer te bestellen vanaf de maand april. Gelukkig kennen wij genoeg winkels waar wij mee samenwerken en kunnen wij ‘bijna’ altijd wel een de juiste maat komen. Bekijk hieronder de nieuwe modellen Ponte Vecchio voor dames.

Xsensible Ponte Vecchio Color Combi

Artikel: Xsensible Ponte Vecchio 33002.5.185
Materiaal: Leer
Maten verkrijgbaar: 36-43

Xsensible Ponte Vecchio Sand Combi

Artikel: Xsensible Ponte Vecchio 33002.5.429
Materiaal: Leer
Maten verkrijgbaar: 36-43

Xsensible Ponte Vecchio Silver

Artikel: Xsensible Ponte Vecchio 33002.5.901
Materiaal: Leer
Maten verkrijgbaar: 36-43

Preview: dames Xsensible Ponte Vecchio herfst/winter 2023/2024

Dit zomerseizoen bestaat de Xsensible Ponte Vecchio collectie uit drie kleuren. Komend seizoen: herfst/winter 2023/2024 komen er vier nieuwe kleuren bij! Ben jij al benieuwd of wil je er zeker van zijn dat jij een paartje bemachtigd? Bekijk dan het overzicht van de Xsensible Ponte Vecchio collectie hier!

Preview-winter-Xsensible-Golden-Gate-2023-dames
één van de nieuwe Xsensible Ponte Vecchio schoenen. © Allesoverschoenen.nl

Wanneer komen de nieuwe kleuren Xsensible Ponte Vecchio uit?

Ieder seizoen komt het merk Xsensible met twee grote collecties. Het model: Xsensible Ponte Vecchio wordt net wat eerder geleverd dan de rest van de collectie. Dit houdt in dat de schoenen over het algemeen verkrijgbaar zijn vanaf:

  • Voorjaar/zomer collectie Xsensible vanaf januari
  • Herfst/winter collectie Xsensible vanaf juli

Onze ervaring

Sinds januari dragen mijn collega’s dit model van Xsensible met veel plezier. Veel minder belasting aan de voeten en lekker de ruimte bij de tenen. De Ponte Vecchio is een stabiele en comfortale sneaker die er ook nog eens trendy uitziet. Op dit moment vinden wij dit samen met de Golden Gate schoenen de beste stretchwalkers van dit moment! Benieuwd naar mijn Xsensible review over de Ponte Vecchio? Bekijk dan het artikel ”Xsensible Ponte Vecchio review”.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
Wat is dry-x

Alles over: dry-x

De razend populaire Xsensible stretchwalker schoenen zijn er ook in een wandelschoen uitvoering met dry-x. Maar wat is dry-x nu eigenlijk?
Lees meer